3D Проект

BORTNITSKYSTUDIO
UA | EN
Перейти до контакту

3D Проект

Bortnitskystudio
Опубліковано автор Bortnitskystudio вхід 3D ПРОЕКТ · 15 грудень 2021
Студія 3d дизайну BORTNITSKYSTUDIO, завдяки технологіям 3D моделювання дозволяє створити у віртуальному просторі повний 3D проект реалізації Вашого інтер'єру або екстер’єру. Ми продумуємо все до дрібниць ще на стадії проектування, аналізуємо 3d проект і використовуємо все найнеобхідніше та найцінніше.
Замовляючи 3D проект у студії 3d дизайну BORTNITSKYSTUDIO, Ви отримуєте опрацьовану, прораховану 3D модель свого інтер'єру з усіма кресленнями, деталями, вузлами та обсягами матеріалів.
Завдяки 3D проекту(3d візуалізація) інтер'єру будинку, квартири, Ви зможете побачити кінцевий результат свого приміщення,до початку будівельних чи ремонтних робіт.
Така модель дозволяє краще зрозуміти логіку вашого майбутнього інтер'єру чи екстер’єру,обговорити безпосередньо в моделі будь-які моменти, внести коригування та сформувати бюджет майбутнього будівництва, виключаючи «позапланові» матеріальні витрати та «невизначені терміни».
У замовника, завдяки 3D проекту з'являється можливість якої не було раніше – відчути свій будинок, квартиру та «пожити» в ньому ще на стадії 3D проектування.

Виняток помилок.  
За рахунок того, що в моделі відображені всі елементи та конструкції, є можливість уникнути величезної кількості неточностей та помилок, які часто зустрічаються при "плоскому" 2D проектуванні.
Архітектори студії 3d дизайну BORTNITSKYSTUDIO бачать, як співвідносяться частини будівлі, конструктивні елементи а також  інженерне обладнання та виключають помилки на кшталт "балка прийшла у вікно", або "під повітропровід не залишили отвір" і т.д.
3D проект надалі не просто знижує витрати, а й робить процес ремонту або  будівництва керованим та передбачуваним.




Bortnitskystudio - це студія дизайну та архітектури з командою професіоналів, які потурбуються про ваш проект від створення ідеї  до реалізації вашого простору.

МЕНЮ
ПРО НАС
РОБОЧИЙ ЧАС
Ми працюємо з 9.00 - 19.00  



BORTNITSKYSTUDIO
Назад до змісту