Дизайнерські меблі

BORTNITSKYSTUDIO
UA | EN
Перейти до контакту

Дизайнерські меблі

Bortnitskystudio
Опубліковано автор Bortnitskystudio вхід ДИЗАЙНЕРСЬКі МЕБЛІ · 15 грудень 2021
Bortnitskystkystudio виготовляють корпусні дизайнерські меблі а саме:
 
  • Кухні
  • Шафи
  • Шафи купе
  • Стінки
  • Тумби
  • Комоди
           
 Звичайно, хтось вважає, що дизайнерські меблі не повинні бути схожими на інших, тільки ручна робота або в єдиному екземплярі, наприклад:
           

Ми з цим частково згодні. Але все ж таки, давайте не будемо себе обмежувати стандартами, адже якщо людина замовляє виріб під свої побажання, певний колір або форму, то це можна назвати дизайнерським виробом. Чи не так?
Корпусні меблі можуть бути дизайнерськими?
У більшості випадків, наприклад квартири, стандартні фабричні меблі не стануть як би хотілося Вам. Ми не хочемо сказати нічого поганого про модульні меблі, але виробникам важко врахувати розмір стін, розташування труб та сантехніки, електрики, вивід ТБ, інтернет, що істотно накладає свої відбитки при встановленні звичайних меблів.
Меблі в принципі встановити можна, але як це буде?
       
На сьогоднішній день, при достатку матеріалів, комплектуючих, виборі палітри кольорів, дають великі можливості для виготовлення прекрасних меблів, які ідеально впишеться у Вашому приміщенні.
 
Приклади корпусних меблів можна подивитися в розділі Інтер'єр
 
Те, чого бажали, про що мріяли, практично все можна здійснити. Адже дуже важливо, коли це красиво, функціонально, гармонійно та комфортно Вам.
 
 Щодо цін, на індивідуальне замовлення, вони будуть вищими, ніж модульні меблі можливо в кілька разів, залежно від комплектуючих, складності та обсягу виробу. Але, з іншого боку, меблі беруться не на день, чи не так?
 
У цій невеликій статті, хотілося викласти своє бачення про дизайнерські меблі.
 
Сподіваємось Вам сподобалося.
 
Якщо Ви маєте теми чи пропозиції, напишіть нам, вказавши в розділі ТЕМА - Стаття або пропозиція.
 Гарного вам дня. З повагою Bortnitskystudio
                     



Bortnitskystudio - це студія дизайну та архітектури з командою професіоналів, які потурбуються про ваш проект від створення ідеї  до реалізації вашого простору.

МЕНЮ
ПРО НАС
РОБОЧИЙ ЧАС
Ми працюємо з 9.00 - 19.00  



BORTNITSKYSTUDIO
Назад до змісту